Titia

Hoi!

 

Mijn naam is Titia Huisman en ik woon met mijn gezin sinds 2018 met veel plezier en tevredenheid in Zuidlaarderveen. Na een aantal jaren in de stad Groningen te hebben gewoond, voelde het goed om terug te keren naar een dorp zoals ik dat uit mijn jeugd ken.

 

Na jaren te hebben gewerkt binnen welzijn en overheid, werd het mij steeds duidelijker dat het werk in deze setting niet bij mij paste. Het werken binnen kaders waar ik eigenlijk niet achter kan staan en gezondheid en welzijn vastgelegd in beleidsnotities gingen mij steeds meer tegenstaan.Ik voelde een harnas wat mij te strak zat en wat ik (te) lang heb gedragen. Als ik mijzelf afvroeg waar ik voldoening en energie uit haalde, had het antwoord op die vraag weinig met mijn werk van doen.

 

Na een auto ongeluk en daarop volgend een burn out, gaf mijn lichaam een helder signaal af. Sluit niet langer je ogen voor dat wat je energie kost en ga voor dat wat nodig is om te helen. Dit heeft mij op het pad van zelfontwikkeling en zelfbewustzijn gezet en ik zou niet meer anders kunnen en willen. Yoga, reiki en meditatie brengen mij in contact met mijn plezier, mijn drijfveren, mijn kracht tot creëren en mijn energie. Wat een rijkdom!

 

Het heeft mij onder andere doen besluiten om in 2015 een opleiding tot yogadocent te volgen en hierna volgden opleidingen in yin yoga, zwangerschapsyoga en yoga nidra. In 2015 heb ik Sarva Yoga opgericht en ik geef met veel plezier mijn lessen in de studio in Kiel-Windeweer. Mijn praktijk voor onder andere lichaamsgerichte therapie en coaching is hier later aan toegevoegd.

 

De naam Sarva laat zich letterlijk vertalen als: "volledig, vol, compleet, heel, alomvattend". Dit sluit helemaal aan bij waar ik mij in mijn praktijk en studio op richt. Iedereen ís compleet en helemaal zoals je mag zijn. Soms moet je het alleen durven ervaren. Ik maak intuïtief gebruik van mijn ervaring uit mijn achtergrond als hulpverlener, yogadocent en reiki behandelaar in mijn praktijk voor lichaamsgericht werken. Maar bovenal werk ik vanuit een nuchtere, humorvolle inslag en mijn beide voeten staan stevig in de klei. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

 

Ik zie er naar uit om je te mogen ontmoeten.

 

Warme groet,

 

Titia